Ny webbshop!

Ny webbshop!

Vi har blivit med ny webbshop!

Vår tidigare webbshop hade så mycket strul och kostade mer än vad vi har råd med. Så vi har faktiskt tänkt om helt. Nu försöker vi göra allt så enkelt det bara går men ändå leva i nutid med ett modernt system som vi kan växa i utan att det kostar skjortan! Webbutvecklare denna gång är vi själva. Nu behöver vi inte betala tusentals kronor för småändringar eller svar på en enkel fråga. 

Vårt nya system blir stabilare och öppnar för enklare användning av våra kunder. Allt som fanns i vårt gamla system som tex lojalitetsprogrammet lirar vidare ytterligare 6 månader. Efter det så kommer vi gå över till ett mer traditionellt lojalitetsystem som innebär rabattkoder och andra kampanjer som kan ge ännu mer i plånboken än tidigare.

Vi har allltid försökt vara en konkurrenskraftig handlare med rätt prislapp och servicenivå på topp! Våra mest lojala kunder får mest rabatt precis som det skall vara. 

Nu kan man bland annat välja utlämningsställe och om man vill få levererat i paketbox med Postnord.

Vi har fortfarande kvar betalsättet Postförskott. Dock så kan vi nog räkna med att detta kommer försvinna inom en ganska snar framtid. Postnord har flaggat för detta i ett par år nu. Men än så länge funkar det. Det är lite trixigt att få till det bara. Välj postförskott redan i fraktalternativ och välj annat betalsätt så det blir postförskott. så ska det fungera. Inga utvecklare idag erbjuder automatiska tjänster för postförskott så det fick bli en manuell hantering. Hur som helst så har vi numer valt bort Svea och har Shopify och genom det även Klarna som betalsätt. 

Vi kommer säkert stöta på flera barnsjukdomar i vårt nya system men stöter ni på problem så hör av er till oss direkt via chatten i webbshopen eller ring oss på 0321-13666 så ska vi försöka hjälpa er. Det är nytt för oss åxå och ha överseende med vår brist på erfarenhet i vårt nya system.

Välkommen till lundberg-custom.com och njut av vår nya enklare webbshop. 
Ni kommer få ett mail från oss om att aktivera ert kundkonto igen. Där hittar ni gamla orders och kan manövrera era adresser osv.

Ni som är lojalitetskunder kommer även få en rabattkod utskickat till er som används vid köp. (Obs! tänk på att vara inloggade för att kunna använda er rabattkod)

Ha en fantastisk dag!
Med vänlig hälsning, Mattias Lundberg med personal!
Tillbaka till blogg